Rise and shine !

Morgonstund. . Morgonkaffe. . The streets. . Lite planering. .

Ska traska med Anna till Erikshjälpen om en stund. Alla pratar
så mycket om det så nu måste jag dit och kolla själv ! Fick ju
mersmak igår efter Myrornas också, haha.

Ska läsa på lite nu om Entreprenörskolan, lite förundersökning
inför lördagens besök. I can´t wait. . .

Kommentarer
Postat av: Pernilla- fånga dennadag!

Ja jag tænkte att jag måste ju bara skriva något. Tyckte det var lite kul också før att vi gjort lite samma saker, bott i norge, rest i Asien før pengarna, o nu søkt liknande utbildningar! :)

Jag har søkt den i Leksand och den i GBG.. sen några på studera som jag inte alls kænner mig lika intresserad av. Du då? Vilken skola ska du på intervju før mer æn den i Leksand? Kænns skitjobbigt att jag inte kan åka dit efetrsom jag næstan tror man måste de før att ha en chans (jag har bett om telefon-intervju men de ær ju inte riktigt samma grej). Men den hær gången kænns det bara som en omøjlighet att ta sig fram och tillbaka och hit o dit øver en dag. Så du kan væl som sagt berætta lite om hur det var sen :) Undrar nær man får høra ngt ang gøteborg, de borde væl tala om ovasett vad svaret på ansøkan blir? Vi får bara hålla tummarna hel enkelt. Vart bor du då? Gævle? Kram Pernilla

2009-05-13 @ 09:36:48
URL: http://dennadag.blogg.se/
Postat av: Pernilla- fånga dennadag!

Lite før GBG jag, men det tror jag att många andra också ær så jag tar det jag får (om jag får ngt) med glæjde såklart! Jag har pratat med en kille som gått den 2 åriga i Leksand och han var helnøjd, och med en halv-kompis som gått den 1 åriga och var mindre nøjd. (Men allt blir ju vad man gør det till). Jag har jobbat massor i butik så jag tycker jag borde ha lite chans, men tror du gjorde rætt i att skicka in iaf, man ska alltid førsøka. Jag tycker de kænns lite jobbitg att man la ner så mkt tid på arbetsproverna dit, kænns som besvikelsen blir så stor då om man inte ens får komma på intervju. Ja du ser hur jag svamlar, tænker verkligen mkt på det hær trots att man inte kan påverka o hoppas på ett svar SNART så man kan njuta sommaren=) Tror det i Leksand ær superviktigt med bra pluggkompisar då killen jag pratade med sa att man var som en liten familjs som bodde på camping och festade jærnet haha.

Så vi får hoppas att vi kan bli systrar? :) haha. Hur gør du och din kille då? Har jag læst rætt har jag førstått att den finns en. Flyttar han med dig eller kør ni distans? Jag ær så fruktansvært osugen på ett distansførhållande just nu, men kommer jag in væljer jag utbilning oavsett!

Åh vad vill jag veta? Hmm, nej jag vill bara veta hur allt verkar och vad ni fick gøra før arbetsprover m.m.... Inga spec frågor tror jag. Kram!

2009-05-13 @ 11:05:45
URL: http://dennadag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0